Inštitut na Facebooku

Povedali so:

Trenutno zadovoljstvo in lahko bi kar rekel navdušenje je zelo visoko. Pri meni celo večje kot včeraj, kar je odlično. Distanca časa je namreč tista, ki presodi ali si stvar sprejel (vsaj delno je že dobro) ali ne. Torej z moje strani za enkrat vse pohvale.

Lahko pa mirno rečem, da so tudi vsi ostali, brez izjem, zelo zadovoljni z včerajšnjim dogodkom. To je moje mnenje upam pa, da boš od ostalih tudi prejela kak feedback. Jaz sem namreč vsem razposlal tvoj jutranji e-mail.

Imam pa eno prošnjo. Včeraj sem že izrazil željo, da bi tvojo Power Point prezentacijo rad imel, ker sem že danes pozabil večino tam navedenih dejstev. Razlog je predvsem to, da so tam navedena znanstvena dejstva o koristnosti joge smeha, ki pa zelo prav pridejo, da se ljudje spomnijo zakaj se je treba smejati. Vem tudi, da je to tudi tvoje avtorsko delo, zato se bo uporabljalo izključno tako, da bom jaz vsake toliko (vsaj enkrat na teden) ljudi spomnil zakaj je dobro, da se smejejo. Lahko mi pošlješ v PDF obliki ali pa kar v Power Point, kakor želiš.

Lep smejalni pozdrav – ha-ha-hohoho,

Stanko Obradović, direktor

 

Slika pove več kot tisoč besed!

olivera
Olivera Radovanovič

klaudija
Klaudija Dolenčič

karmen

Karmen Božič

milena
Izjava Milena

zofka
Izjava Zofka

oliver
Izjava Oliver

Jezik/Language

Iskanje

Medijski sponzor

spoznajmose